Informatie

KARAKTERISTIEK 
TVL richt zich vooral op recreatief tennissen. Wij ruimen een belangrijke plek in voor de jeugd. Immers, jong geleerd is oud gedaan. Jeugd kan tegen een aantrekkelijk tarief lessen.
TVL beschikt over drie verlichte gravelbanen. Gedurende het seizoen, dat loopt van ongeveer half maart tot ongeveer half december, afhankelijk van de weersomstandigheden (met name nachtvorst), zijn deze goed onderhouden banen uitstekend bespeelbaar. Naast de banen is er een inslamuur. TVL kan tevens gebruik maken van het zogenaamde omni-kunstgrasveld (tevens in gebruik bij handbal en voetbal), waardoor in de winter volgens een vooraf vast te stellen planning kan worden doorgetennist (zonder extra contributie).
 
ACTIVITEITEN EN LES 
 
Activiteiten 
TVL organiseert in de loop van het seizoen diverse activiteiten. Zowel jeugdleden als senioren en 50+ ers kunnen hierdoor volledig aan hun trekken komen. Te denken valt hierbij aan een openingstoernooi, clubkampioenschappen in zowel enkel als dubbel en toss-mogelijkheden op donderdagavond en zondagmorgen. Daarnaast kan worden deelgenomen aan diverse competities. Buiten het seizoen organiseert TVL tennis in de hal. TVL kan ook gebruik maken van het omni-kunstgrasveld zoals hiervoor aangegeven.
 
Les 
TVL biedt junioren en senioren mogelijkheden voor les bij Tennisschool Peter Everink. Kijk voor meer informatie op:
Senioren kunnen zich aanmelden voor les bij contactpersoon Irma Voetdijk email: [email protected]
 
Lessen worden vooral op vrijdag gegeven, maar in overleg zijn ook andere tijdstippen mogelijk.
Ook de jeugd lest vooral op vrijdag. Zij worden vanuit de club benaderd om in overleg een aantrekkelijk lespakket samen te stellen.
Tennisles voor nog meer tennisplezier: warm aanbevolen!
 
ABONNEMENTEN, CONTRIBUTIE etc.
 
TVL probeert in alle opzichten waar voor uw geld te bieden. Wij willen zorgen voor veel tennismogelijkheden en activiteiten tegen relatief lage kosten. De contributie bedraagt in 2022 voor:
Junioren Euro 60,-- inclusief 8 lessen van een uur in groepsverband (minimaal 6 personen). 
N.B: juniorleden zijn of worden in de loop van het betreffende jaar nog geen 18.
De contributie voor senioren is Euro 114,--. Nieuwe seniorleden krijgen het eerste jaar 50% korting en betalen dan slechts Euro 57,--.
Het inschrijfgeld voor nieuwe leden is Euro 10,--
Daarnaast kunnen leden voor Euro 5,-- een sleutel van het clubgebouw afhalen bij Gerard Gerritsen (graag eerst even bellen: telefoonnummer zie clubapp).
 
Doorlopende lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december. Bij beĆ«indiging van het lidmaatschap voor het nieuwe kalenderjaar dient de afmelding per mail voor 31 december te worden gedaan naar [email protected]. Bij beĆ«indiging dient ook de sleutel te worden ingeleverd en ontvangt men hiervoor Euro 2,25 retour.
 
TVL kent daarnaast twee beperkte lidmaatschapsvormen: 
Een eenmalig proefabonnement voor een maand ten bedrage van Euro 20,-- zonder les. Met les wordt dit Euro 25,-- (geldt voor minimaal 4 personen). 
Daarnaast hebben we een driemaandsabonnement ingesteld voor hen die andere sporten bedrijven. Dit abonnement ten bedrage van Euro 58,-- kan ingaan vanaf 1 juni (nadat de voorjaarscompetitie is afgelopen) op de eerste of de vijftiende van de maand. Driemaandsleden worden niet aangemeld bij de KNLTB en kunnen niet meedoen aan activiteiten die worden georganiseerd door andere verenigingen. Ze kunnen wel meedoen aan activiteiten van TVL die vallen in de lidmaatschapsperiode.
 
Alle leden van TVL zijn tevens lid van de KNLTB, behalve eenmaands- en driemaandsleden, en krijgen op grond daarvan een KNLTB pasje. Dit is nodig om te kunnen deelnemen aan competities en open toernooien van andere verenigingen.
 
Voor meer informatie en aanmelden als lid: 
Contactpersoon Elles Klein Koerkamp e-mail naar [email protected].
 
Direct aanmelden als jeugdlid of seniorlid kan ook. Zie onder "Aanmelden" in het hoofdmenu.
 
Voor meer informatie over de club, zie "Over vereniging".

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0570551670 (clubgebouw)

De Negenhoek

Sportweg 1
7434 RZ Lettele

KVK-nummer

40650489