Sponsorinfo

 
Waarom TVL?
 
Tennisvereniging Lettele is een leuke vereniging die aan jong en oud volop mogelijkheden biedt om te tennissen, op sportieve wijze de strijd met anderen aan te binden, te ontspannen en contacten op te doen. De jaarlijkse clubkampioenschappen enkel en dubbel omvatten meer dan een week, waarbij alle deelnemers volop aan de bak komen en er steeds veel publiek aanwezig is. 
De wachttijden om te kunnen tennissen vallen overwegend mee. Het aantal leden per baan is vergeleken bij veel andere verenigingen laag. Het maximum aantal seniorleden per baan is slechts 60. Hoort zegt het voort ............
 
Voor het werven van nieuwe leden organiseert TVL open dagen, stimuleren wij tennispromotie op de basisschool, plaatsen wij van tijd tot tijd advertenties in regionale bladen en hebben wij een speciale aanbiedingen voor een lidmaatschap van een maand of van drie maanden.

 Sponsorinformatie
 
TVL, een prima platform voor sponsors
TVL is op 15 november 1976 opgericht. We beschikken over drie gravelbanen, een oefenmuur en een fraai clubgebouw. We kunnen daarnaast gebruik maken van het omni-kunstgrasveld om, met name in de winter, op te tennissen. 
TVL heeft zich met veel enthousiasme een volwaardige plaats in de Lettelse samenleving en de gemeente Deventer verworven. TVL overlegt en werkt regelmatig samen met de andere tennisverenigingen in de gemeente Deventer, onder meer bij het organiseren van de Deventer Tenniskampioenschappen. De vereniging heeft ongeveer 120 leden.
 
Beleid TVL
Wij willen zoveel mogelijk inwoners van Lettele en omstreken laten kennismaken met tennis. Daarbij heeft de jeugd bij ons altijd een speciale plek ingenomen. Wij geven hen goede les- en speelmogelijkheden voor een relatief lage prijs. Ook de overige leden proberen we zoveel mogelijk waar voor hun geld te bieden, onder meer door het organiseren van veel activiteiten. 
TVL voert in financieel opzicht een voorzichtig beleid met veel zelfwerkzaamheid. We zijn dan ook een financieel gezonde vereniging zonder schulden, met de nodige reserves, maar ook met veel ambities!
 
Wensen TVL voor de toekomst
Wij willen in de toekomst overgaan op banen waarop het hele jaar door gespeeld kan worden. Daarom willen we onze financiële positie verder versterken. We verwelkomen daartoe graag nieuwe sponsors. Wij vinden het daarbij plezierig dat zij achter ons beleid staan en daaraan willen bijdragen. Uiteraard willen wij ook naar onze sponsors zoveel mogelijk proberen te bieden. Dit wordt hierna verder uitgewerkt.
 
Promotiemogelijkheden
Wij bieden onze sponsors een scala aan mogelijkheden tot het promoten van hun bedrijf. Wij doen dit steeds op contractbasis voor drie jaar met aansluitend verlenging zolang partijen dat wensen. Het gaat om het huren van ruimte voor het plaatsen van een groot reclamebord langs de banen, om het bevestigen van een reclamebord aan de "totempaal", om het plaatsen van een reclamedoek aan de netten op de banen, of om een combinatie hiervan. We vermelden sponsoren daarnaast op deze website, met eventueel een link naar de eigen site, en in onze nieuwsbrieven. In alle gevallen is in de sponsorovereenkomst één gratis lidmaatschap van TVL inbegrepen. Naast de voornoemde mogelijkheden kennen we nog tenuesponsoring van competitieteams en diverse andere vormen. De prijs hiervan is afhankelijk van de uitvoering. Aan deze vormen is geen gratis lidmaatschap verbonden.
De (eenmalige) kosten van een bord etc. komen voor rekening van de huurder/sponsor.
 
Opmerkingen:
  • De totempaal met reclameborden staat centraal bij het clubgebouw. De borden worden tweezijdig bedrukt en waaiervormig aan de paal bevestigd. De borden zijn goed zichtbaar bij aankomst op het tennispark en vanaf het terras voor het clubgebouw. Bordkleur en kleur van de opdruk kunnen door de huurder/sponsor zelf worden gekozen.
  • De grote borden worden aan de hekken rond de banen bevestigd. Sponsoren kunnen kleuren en opmaak zelf kiezen. Wij verzorgen voor de sponsors het maken van de borden. Deze worden gemaakt met tekst en tekening naar wens, uiteraard passend binnen de mogelijkheden. De kosten zijn voor rekening van de sponsor.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0570551670 (clubgebouw)

De Negenhoek

Sportweg 1
7434 RZ Lettele

KVK-nummer

40650489