Reglement afschrijven
Onderstaand vind je het afschrijfreglement voor de banen van TVL.

 1. Afschrijven vindt plaats op het afschrijfbord en geeft recht op een half uur spelen, zowel voor enkel als voor dubbel.
 2. Tenminste 1 speler dient het pasje op te hangen bij de gekozen tijd en baan. Medespeler en tegenstanders mogen hun pasjes niet ergens anders op het bord hangen.
 3. Spelers moeten zelf afschrijven. Dit mag dus niet door een ander gebeuren. Men moet zelf op de baan aanwezig zijn en blijven.
 4. Wisselen geschiedt alleen op de hele en halve uren (de klok aan het clubgebouw is maatgevend). Tussentijds wisselen is niet toegestaan.
 5. Als er geen wachtenden zijn, mogen degenen die spelen het volgende half uur op die baan blijven spelen. De pasjes moeten op het oude tijdstip blijven hangen.
 6. Spelers die het langst spelen moeten als eerste worden afgeschreven en gewisseld. Enkelspelers worden afgeschreven en gewisseld voor dubbelspelers.
 7. Wanneer er op een wisseltijdstip wachtenden overblijven, behalve degenen die net zijn gewisseld, moet worden gedubbeld. In goed overleg moeten zoveel mogelijk speelmogelijkheden worden gecreëerd.
 8. Let op: door de week overdag hebben junioren en senioren gelijke rechten. Door de week na 19.00 uur en in het weekend moeten basisschoolleerlingen andere leden voor laten gaan. Op feestdagen heeft iedereen gelijke rechten.
 9. Tijdens les, competitie, tossen op woensdag en tossen op zondag moet altijd één baan voor recreanten beschikbaar blijven. Wanneer er geen recreanten zijn, mag deze laatste baan ook worden gebruikt voor competitie en tossen. Wanneer er vervolgens recreanten komen, mogen de toernooi- of competitiespelers de lopende set of tijd op die baan afmaken. Daarna is de baan voor de recreanten beschikbaar.
 10. Tijdens toernooien (jeugd en senioren) en het tossen op donderdagavond is er geen recreantenbaan!
 11. Problemen dienen in goed overleg te worden opgelost. Aanwijzingen van bestuursleden dienen te worden opgevolgd.

         Houd je aan de regels. Dan ontstaan er geen problemen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0570551670 (clubgebouw)

De Negenhoek

Sportweg 1
7434 RZ Lettele

KVK-nummer

40650489