TV Lettele zoekt een nieuwe voorzitter!

07 maart 2022


Welkom in het bestuur van TV Lettele!

Wij, Gerard Gerritsen, Frans Huisman, Irma Voetdijk, Simone Groot Koerkamp en Elles Klein Koerkamp vormen het bestuur van TV Lettele. De tennisvereniging Lettele bestaat al ruim 45 jaar en sinds 1995 is Gerard Gerritsen de voorzitter van onze vereniging. Hij heeft aangegeven, dat hij deze taak wil neerleggen. Wij zijn dan nu op zoek naar een vervanger voor de rol van voorzitter van onze vereniging.

Wie zijn wij?

Het bestuur is op dit moment een mix van leden die al lange tijd een bestuursfunctie vervullen en enkele personen die dit nog sinds korte tijd doen. Binnen het bestuur hebben wij gezamenlijk de verantwoordelijkheid over de tennisvereniging, de tennisbanen en het clubgebouw. Onze vereniging heeft het afgelopen jaar een flinke duurzaamheidsslag gemaakt door het plaatsen van zonnepanelen, verwarming, en led-verlichting bij de banen. TVL is een financieel gezonde vereniging en klaar voor de toekomst.

We doen het niet alleen!

Gelukkig doen we het als bestuur zeker niet alleen. Wij worden geholpen door diverse commissies die zorgen dat de banen er goed bij liggen, dat er toernooien worden georganiseerd, dat de accommodatie op orde blijft. Ook zorgen er commissies voor communicatie, ledenadministratie en controle op financiën. Alles om een goede en gezonde vereniging te zijn en te blijven.   

Wie zoeken we?

We zoeken een lid van onze vereniging die gemotiveerd is en wat extra wil doen voor de vereniging. Ervaring in deze voorzittersrol is niet noodzakelijk, het bestuur neemt je mee in alle taken die er zijn. Voor ons is het belangrijk dat je betrokken bent, inzet toont en gezelligheid brengt binnen het bestuur en naar de leden van de vereniging. 

Tijd?

Ja, besturen kost tijd. Maar doordat de vereniging een relatief kleine vereniging is met veel betrokken leden is de tijdsinspanning beperkt. De lijnen zijn kort en er zijn actieve collectieven binnen Deventer Tennis waar veel kennis is en wordt gedeeld. Wij vergaderen als bestuur ongeveer om de maand en hebben de taken goed verdeeld waardoor de tijdsinspanning die we als bestuurslid leveren, blijft passen in onze agenda’s en ook leuk blijft! 

Hoeveel tijd concreet dan?

-       Bestuursvergadering, ongeveer 8x per jaar.
-       Jaarvergadering, 1x per jaar
-       Deventer besturen overleg, 2x per jaar
-       Voorzittersoverleg buitenverenigingen De Spil, met de voorzitters van het zwembad, voetbal, KDS en de tennis, 2x per jaar
-       Diverse taken die binnen bestuur liggen en ook door voorzitter kunnen worden opgepakt. 

Wat bieden we?

Een plek in een bestuur met een goede sfeer. Een bestuursfunctie uitoefenen is een dankbare taak, het is enorm leerzaam en je bepaalt de toekomst van de club. Wij staan open voor nieuwe frisse ideeën en veranderingen. Kortom, ben jij die man of vrouw met een hart voor de vereniging en ben jij de aanjager die de vereniging nu zoekt. Je bent welkom! Heb je nu toch nog vragen, opmerkingen of ben je gewoon heel enthousiast? Neem contact op met Irma Voetdijk, [email protected] 

Profielbeschrijving voorzitter TV Lettele.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0570551670 (clubgebouw)

De Negenhoek

Sportweg 1
7434 RZ Lettele

KVK-nummer

40650489